Man reklam 1.0

hangus.se © 2015 •Privaccy

Terms of use

Logotype: Preben Madsen, övrigt: hangus.


Definition

bilmissbruk: 


"Att använda en bil för ett  annat ändamål än transport från A till B."

ha

n

g

u

s


M.A.N.reklam 1.0

I affärsidén ingår att göra reklam av män, för män,

om män och om produkter som män kan tänkas vilja köpa.


En ny reklambyrå med affärsidén att enbart använda män i sin annonsering har startat upp sin verksamhet i huvudstaden. De unga reklammakarna är förstås enbart män och byråns grundare, Thomas Man, tror att det går att göra reklam för män:

- Jag sprang omkring på Stockholms gator varje dag och till slut blev jag så trött på alla de glassiga brudarna som såg på en från alla möjliga ställen i omöjliga storlekar, jag menar, kolla nere i Sergelgången vid H&M, brudarna där är ju stora som dinosaurier!

- Men varför använder ni bara män i er reklam?

- Vi vill visa att det är ok att se ut som stryk, det är ok att vara skitig och dricka öl och samtidigt ta hand om lillgrabben, vi använder oss av bilder på moderna män som tar sitt ansvar.

- Är det ansvarsfullt att dricka öl?

- Det beror på hur mycket man dricker...

I korthet kan vi här på hangus.se konstatera att reklambyrån M.A.N.reklam har en kampanj för Ölleverantörerna som går upp i storbildsformat i T-banan och på posterplatser i hela landet, de håller också på att göra en bildsvit över män som använder en viss sorts hushållsassistent, män som prövar nya underkläder, mäns inställning till parfym som luktar diesel osv. Vi här på hangus.se önskar reklambyrån lycka till, för som någon vis man har sagt; än är inte den siste idioten född!"Sant eller falskt? Historier som publiceras här är antingen sanna eller osanna. Läsarens uppgift är att ta ställning."

Varningssignaler bilmissbruk: