Bilbilder

hangus.se © 2015 •Privaccy

Terms of use

Logotype: Preben Madsen, övrigt: hangus.


Definition

bilmissbruk: 


"Att använda en bil för ett  annat ändamål än transport från A till B."

ha

n

g

u

s


Bilbilder och filmstudio


En bilmissbrukares bildsatta bekännelse. På den här sidan finns bilder på flera av de bilar som hangus missbrukat, en del har han ägt eller fascinerats av, andra har blivit riktiga hatobjekt.

Som vanligt försöker hangus ta sig ur sitt bilmissbruk. I sin ömkansvärda situation vill han ändå dela med sig av sina erfarenheter och hjälpa andra som fastnat i, eller är på väg in i ett bilmissbruk.

En dag i stekhet sol på Hot Rod Reunion, Malmby, Strängnäs 2014. Corvetten var riktigt snabb!

En flygande lastbil landar på anrika Ljungbyhed och försöker ta sig upp i luften igen. No Bullshit raceday 2015.

I bilkö på Valläkraträffen, och vilken kö..!

Varningssignaler bilmissbruk:   

                         

Vi går på promenad i Indien där ett pålningsverk drivs med en tändkulemotor. Kul!

hangus köper upp sig på en båtmotor, en AQ 145 baserad på B230

Galleriet

Den gröna MGB cabriolet var brorsans första sportvagn och den härstammar från 1965. Den vita P1800:n är av 1963 års modell. Man kan också se samma P1800 på väg upp ur renoveringsträsket, mycket spackel är det. Lackeraren som gjorde om den vita P1800 till att bli svart genom ett riktigt svartjobb frågade retoriskt; "Ska du sälja den eller ha den själv?" Så den svarta P1800:n är densamma som den vita, Urban cowboy kan mycket väl vara hangus. Den slutliga färgen på P1800 blev den grå eminensen, för övrigt samma färg som Anita Lindblom hade på sin kärra. Maroonröd, femväxlad PV Sport med överväxel och taskiga spindelleder, såld till en kokerska i Rödeby. En Volvo PV inköpt i Handen med genuint takräcke i trä flyttar man inte så lätt men som flyttbil duger den utmärkt. Gula faran gick på några liter spillolja i veckan, nyansen är vägverksgul och det är katten Lukas Evangelium som tronar på huven. hangus Corvette C4 årsmodell 1991 - sista året med gjutjärnsblock.