Dagens strössel

hangus.se © 2015 •Privaccy

Terms of use


Definition

bilmissbruk: 


"Att använda en bil för ett  annat ändamål än transport från A till B."

Logotype: Preben Madsen, övrigt: hangus.

Dagens strössel

Innan reklambyrån M.A.N reklam bildades startade initiativtagaren och ägaren till byrån, Thomas Man, en webbplats för kontaktsökande i cyberrymden. Eftersom cyberrymden är full av av gamla texter och bilder som cirklar runt Internet i en hemlig omloppsbana, så blev webbplatsen döpt till Dagens strössel. Nedan publicerade texter kommer från startsidan.


...till en god och snäll kvinna, ärlig, rejäl, barn inget hinder. Mellan 30-75 år.

Berit och Arne


...till personalen vid Dalälven. Har servicehus, bil och sommarstuga. Trevliga allmänna intressen, dock ej dans och krog.

Olga Svensson


...till tjej eller kvinna mellan 30 - 75 år som är intresserad av båtar, hemmet, slalom och vandra i skogen och plocka svamp och helst rökfri.

Bertil Eklöf


...vill jag ge dig, en ensam snäll och ömsint kvinna, 55 - 68 kg. Du som icke tröttnat på disco och spruckna förhållanden.

PRO-ARE genom Nancy


...till stor, ful, fattig och självständig tjej med rötter i myllan. Bor vid havet. Har sprit men saknar allt som gör livet kul.

Helge


...till den mysige brandmannen som tidigare haft anknytning till större herresäte, söker bekantskap med kultiverad godsägare med intresse för natur, djur och personlig utveckling.

Sixtens anhöriga


...till en man 65-70 år, som vill resa, bilutflykter, god mat, mysiga hemmakvällar, Hör av dig så trivs vi tillsammans.

Klass 2A Svartbyskolan


...till medelålders levnadsglad man, ålder och nationalitet ovidkommande. Inte rädd för att visa dina känslor. Intressen; konst, böcker, hundar, god mat och dito vin, och öl! Djur och natur, hemmakvällar, barn, musik, jakt, spritproblem, blomsterodling, motion, rök och religionsfri samt del av livets riktigt mörka sidor.

Hemtjänsten


...till kvinna, 31 år med en son, saknar dig. Är ej rök- och spritfri.

Ständigt fel kö


...till dig som varit ensam i snart två år. Visst går det men jag saknar nog dig kramgoa mogna kvinna som vill göra något mer av livet. Endast snus är mitt sällskap.

Vedägaren


...till ekonom och naturälskare 175 cm, smärt. Röker inte. Inga djur förutom korna. Allmänna intressen och friluftsliv. Läser en del. Bil och båt.

En gång mobbad alltid mobbad


Nästa veckas horoskop

Jungfrun står i fiskarnas tecken och det innebär

att alla ni som är födda av jungfrur kommer att kunna släppa loss ordentligt!


Kvällshoroskop

Det ser lovande ut för dig som är flygande vädur. Det drar ihop sig till dragning i vintergatans nummerlotteri och flera nya stjärnsmällar kommer att delas ut. Om du är vädur och befinner dig på 10 meters höjd när Saturnus skuggas

av Merkurius, då är det dags att köpa den gamla Ford Mercury som din pensionerade mattelärare ville sälja till dig för en spottstyver.


Slå till! Annars gör någon annan det.


Förra veckans

horoskop

Din chef höjde dig till skyarna, du fick erbjudanden om två

nya toppjobb där du själv satte lönetaket. Din partner lagade god mat åt dig och barnen hela veckan! Barnen åt upp all den goda maten och höjde sina betyg med 100%! Din förut så elaka granne bjöd på Vodka Slibovitz och körde ut den svärm bålgetingar som byggt bo i förrådet. Det vill säga om du är född i skyttens tecken och har läst förra veckans horoskop...


Veckans horoskop

För dig som är född i Oxens tecken ser det inte bra ut denna vecka. Det kommer att finnas filspån i youghurten och den kommer från Oxens naturliga fiende Tvillingarna som har passat på att rymma från tvångskommenderingen på mjölkcentralen. Du som är oxe och känner en sträv smak på tungan kan begära hjälp hos myndigheterna, men det kommer ändå att sluta med en smäll!


Så alla Oxar, se upp!"Sant eller falskt? Historier som publiceras här är antingen sanna eller osanna. Läsarens uppgift är att ta ställning."

ha

n

g

u

s