Knivmän och skottlossning

hangus.se © 2015 •Privaccy

Terms of use

Logotype: Preben Madsen, övrigt: hangus.


Definition

bilmissbruk: 


"Att använda en bil för ett  annat ändamål än transport från A till B."

ha

n

g

u

s


Varningssignaler bilmissbruk:   

                         

Knivmän skrämda av par på promenad

Rockneby: Två knivbeväpnade män blev ivägskrämda av ett par på kvällspromenad. Nu vill polisen komma i kontakt med de knivbeväpnade männen. De två männen, 50 och 75 år gamla, var rädda för att bli rånade och hade därför beväpnat sig med knivar. Männen var på väg att låna ut en mobiltelefon till en 12-årig yngling som hotfullt bett dem att langa över telefonen. I samma ögonblick kom ett förälskat par gående emot männen. Då sprang männen från platsen utan att lämna över mobiltelefonen. Det förälskade paret samtalade kort med 12-åringen som visade sig vara deras son. Därefter fortsatte paret sin kvällspromenad samtidigt som en storm kallad Simon svepte in över Västra Götaland. Nu är polisen angelägen om att komma i kontakt med det förälskade paret eftersom deras son blivit omhändertagen enligt LVU. Polisen hoppas också att det finns fler personer som befann sig i Rockneby vid den aktuella tidpunkten då de knivbeväpnade männen blev ivägskrämda.

- Vi vill att de hör av sig nu eller med detsamma! säger polisen.

För knappt en vecka sedan blev en fyraåring bestulen på sin barnvagn i Rockneby. En femåring greps omedelbart efter stölden. Han anhölls men släpptes senare, fortfarande misstänkt för stölden men för liten för att bli kvarhållen. Ytterligare en tolvårig pojke är misstänkt för att ligga bakom stölden.


Skottlossning på konferens

På en konferens för yrkesmördare i Miami utbröt på fredag morgon den första konferensdagen skottlossning då ett antal konferensdeltagare blivit utan inträdesbiljetter till en populär workshop om simultanmord, tre deltagare och en vakt blev dödade. Gärningsmännen gick vidare in i konferensen och lyssnade på flera föredrag med temat beslutsmässighet. Ångestdämpande ljuddämpare såldes på gatan utanför konferenslokalen och den lokala politiska ledningen konstaterade att biljettsläppet fick onödigt brutala konsekvenser men även om det kostar på att organisera en konferens för 600 yrkesmördare så ger det en hel del kulor, dvs intäkter. Dock sägs det av en talesman för Camorran att moderatorn på konferensen, identisk lookalike med borgmästaren i Miami, ska ha fått ett rabatterat pris på sitt huvud. Vilket priset är förtäljer dock inte vår talesman Theo Jakal."Sant eller falskt? Historier som publiceras här är antingen sanna eller osanna. Läsarens uppgift är att ta ställning."