Kulturman i Bultaryd

hangus.se © 2015 •Privaccy

Terms of use


Definition

bilmissbruk: 


"Att använda en bil för ett  annat ändamål än transport från A till B."

Logotype: Preben Madsen, övrigt: hangus.

Uppgift: Kulturman siktad vid väg 87!

V.Arulfsson är säker - det var en kulturman han såg gå över väg 87 på tisdagsmorgonen.

- Jag är helt säker, det var läskigt att se kulturmannen gå där med långa steg, läsandes en diktsamling översatt med Google Translate, tyvärr hann jag med att få upp mobilen istället för att ringa efter en fotograf som kunde ta en bild med tillräckligt hög upplösning.


Bultaryd. Det var strax före klockan 03.37 på morgonen som V.Arulfsson körde på väg 87 och enligt honom själv såg en kulturman gå över vägen bara några hundra meter från Bultaryd centrum.

- Sedan försvann kulturmannen i skydd av vegetationen bakom biblioteket, säger V.Arulfsson.

Han är själv både bokläsare och teaterbesökare. Att det var en kulturman han såg råder inga som helst tvivel om, menar han.

- Jag har i min släktforskning hittat flera kulturmän som både sjöng och spelade luta samt fuskade i poesi, den kulturman jag såg var högrest och gick väldigt fort, det kan ha varit så att han deklamerade poesin högt samtidig som han gick, det fanns i vilket fall som helst en väldigt pampig hårman på den kulturman jag såg!

V.Arulfsson har ännu inte rapporterat observationen till Svenska Akademin, eftersom den eftersända posten han skickar till domma aldrig hämtas ut. Han hoppas därför att andra Bultarydsbor kan få se kulturmannen.

- Ja jag tänker att om någon är osäker på vad de sett så är det bra att de vet att någon annan också har sett kulturmannen, säger han.

Det är länsbibliotekarien som följer upp de observationer av kulturmannen som är möjliga att kvalitetssäkra. Den som observerar kulturmän kan kontakta länsbibliotekarien direkt genom rapporteringsappen Kulturflosk. Kulturredaktionen på hangus.se har aldrig tidigare berättat om jakten på kulturmannen och redaktionen ber på förhand om ursäkt utifall det skulle vara någon läsare som tar hemskt illa vid sig."Sant eller falskt? Historier som publiceras här är antingen sanna eller osanna. Läsarens uppgift är att ta ställning."ha

n

g

u

s