Stora och små notiser

hangus.se © 2015 •Privaccy

Terms of use

Logotype: Preben Madsen, övrigt: hangus.


Definition

bilmissbruk: 


"Att använda en bil för ett  annat ändamål än transport från A till B."

ha

n

g

u

s


Varningssignaler bilmissbruk:   

                         

Semesterstängt på hangus.se



Förra veckan besökte Hangus i egen hög person den lagerlokal där redaktionen för denna hypersensitiva webbplats då och då sitter och funderar på om de ska skapa fler bragdartade texter och i så fall vilka ögonblicksbilder som måste tas? Det som mötte Hangus var den pedagogiskt utformade skylt (se efter om du är ovan) med öppettider som används vid skottår och då alltid hänger på svaj över dörrens glasyta. Hangus svarade med att ge korrekturläsaren sparken.


Även stjärnorna har celluliter

Enligt rapport från rymdforskningsstationen ESS (Economic Space Support) finns värden från mätinstrument som visar att även stjärnor har celluliter. Ultraljudsundersökningar med ett protonstetoskop placerat på rymdstationen har visat att det finns bråckliknande förtätningar i stjärnornas inre struktur som framträder först när stjärnan imploderar och omvandlas till ett s.k svart hål.


Majblomman säljs med engångs kortläsare

Då kontanter blivit allt mer ovanligt har en engångskortläsare i miljövänligt material tagits fram. Många barn har kontaktat bland annat Kamratposten och klagat på vuxna som bara kan betala med kort. Kortläsaren som tagits fram i forskningssyfte med stöd av bland annat Svenska Spel & Dobbel är inte större än en tändsticksask. Kortläsaren bygger på biologiska kretsar samt nanoteknik för signalöverföring. Om försöket med kortläsare slår väl ut ska alla barn som säljer majblomman nästa år få en kortläsare, i år prövas engångskortläsaren endast i Arvidsjaur och i Skeppetånga, Blekinge. Engångskortläsaren vars räckvidd varar i drygt en vecka kan kastas i naturen efter utgångstiden. Den löses upp på tre månader och blir åter organiskt material.



Julgransbyggsats


Ny fiffig uppfinning!300 Julgransbyggsatser endast använda en gång av Skogsstyrelsen (Julfest) säljes för en spottstyver. Varje byggsats innehåller en styck julgran som kan sättas ihop nästa jul med hjälp av detaljerad ritning och en liter björnklister. Passa på, endast fåtal kvar i lager! Kontakta hangus.se för mer information om din beställning.






Julgransbyggsatsen levereras i två papperskassar.



Ovanligt bryska metoder

Polisen har gripit en person som anklagas för att ha förberett julfirandet med att tvinga affärsinnehavare i Karlskrona att köpa diktsamlingen 13 lögner och en förbannad dikt, för 1000 kr st. De som vägrat köpa de dyra diktsamlingarna har fått sina tänder inslagna varpå ett visitkort till en känd tandläkarfirma i staden har knölats in i den högra näsborren på offren. Tandläkarfirman säger sig ha blivit bestulna på flera hundra visitkort och förnekar allt samröre med den anklagade. 


Gulletufsan goes crazy

Nu är det klart, den serie kvällskurser som WICOE (Women In Charge Of Everything) arrangerar i Sverige kommer att ledas av Hangus mycket goda vän Gulletufsan! Läs mer i bifogad pdf om dessa under till underbara kvällskurser som ges på dagtid och endast för män men där alla ändå är välkomna? Vi här på hangus.se gratulerar Gulletufsan till det nya jobbet som kom i rättan tid då arbetet som hyperventilerande massör inhiberades när institutet nere vid Skanstull fick stänga efter en polisrazzia där människohandel och andra obskyra företeelser som t.ex en facebooksida med Kronans Droghandel uppdagades osv. En PDF med program för kvällskurserna är tagen i beslag!


Hangus goes utomlands

Vid en demonstration i Himalaya, vid Himmelska stridens torg, ska enligt en talesman tusentals människor ha samlats för ett ickevåldsrelaterat rebelluppror som kräver att hangus ska ta makten i hela världen. Människorna hade samlats enkom för att uttrycka sitt stöd för hangus. Då militära styrkor anlände var folksamlingen skingrad. Enligt samma talesman skulle detta bero på att folksamlingen blivit rädd då den upptäckte den engelska betydelsen i ramsan som utropades: hang-us! hang-us! hang...



"Sant eller falskt? Historier som publiceras här är antingen sanna eller osanna. Läsarens uppgift är att ta ställning."